Header

woplogoHet WijkOverlegPlatform (WOP) is een initiatief van de gemeente Capelle aan den IJssel om in de wijk te komen tot een breed gedragen, structurele vorm van samenwerking tusssen inwoners van Capelle aan den IJssel.

In principe vergadert ieder WOP 4 maal per jaar, op een centrale locatie in de eigen wijk. WOP-bijeenkomsten zijn openbaar.  Tijdens een vergadering van het WOP wordt over allerhande onderwerpen en actuele ontwikkelingen  in de betrokken wijk gesproken.  Bewoners kunnen tijdens een vergadering van het WOP extra aandacht vragen voor actuele of   specifieke zaken die in de eigen wijk spelen.

Een half uur voor de vergaderingen zijn er spreekuren:
- Wijkwethouder mw. Ans Hartnagel - Van te voren aanvragen - 010 -284 82 32
- Opzichter van onderhoud buitenruimte, de heer Jaap Rietveld
- De buurtagenten

wijkgerichtwerkenBij het bepalen van de toekomst van de wijk Schollevaar spelen bewoners een belangrijke rol. Immers, zij weten wat belangrijk is en wat nog even kan wachten. Veilg en schoon wonen en werken in de wijk vragen belangrijke investeringen. 
Daarom zijn we op zoek naar betrokken en actieve wijkbewoners, uw stem telt mee voor de toekomst van Schollevaar voor u en voor uw kinderen...

 

 

Buurtkracht - Welzijn met zorg

Sociaal Wijkteam Schollevaar

Team Schollevaar heeft Jacqueline van Gent als buurtcoach. Zij is telefonisch bereikbaar op nr: 06 -148 390 30 

Het Sociaal Wijkteam is gehuisvest in het pand naast Radio Capelle aan de Librije. Van maandag t/m donderdag bereikbaar op telefoonnummer 010 - 707 49 00.